Sous Vide

Sous Vide

Sous Vide бањата e изработена за припрема на храна за Sous Vide (готвење на ниска температура под вакум). Готвењето на храната на точно определена температура спречува прекумерно готвење на храната. На тој начин се задржуваат сите хранливи материи, вкусот и сочноста при што храната не гори. Со капацитет на сад GN1/1- 25 литри или GN 2/1- 50 литри, овој прозивод ги задоволува потребите на секоја кујна, ресторан или хотел. Направени комплетно од инокс по ХАСАП стандард.

Модел Моќност Капацитет на сад Температура Димензии (ШхДхВ) Лагер
FSV11 1000W 25l. GN1/1 45° - 100° C 350x550x320mm
FSV21 2000W 50l. GN2/1 45° - 100° C 670x550x320mm

Попусти - Понуди - Промоции

Запишете се во нашиот електронски билтен, за први да бидете известени за промоции, понуди и попусти!

Запиши ме!

Вашата приватност е наш приоритет. Вашите имејл адреси не ги продаваме или споделуваме со надворешни трети лица.