Мини паста кукери

Мини паста кукери

Fortis® професионални мини паста кукери идеални за спремање на совршени тестенини. Комплетно изработени од инокс со влезна славина за вода за секоја зона посебно. Опремени со вградени корпи што го олеснува готвењето на тестенините. Со капацитет од 4 или 6 корпи, нашите паста кукери се идеално решение за секоја кујна. Изработени по ХСАП стандарди со прецизна регулација на температура.

Модел Моќност Напон Капацитет Димензии (ШхДхВ) Лагер
NK4A 3kW 220V 1N 4/1 410x570x280mm
NK6A 6kW 380V 3N 6/1 590x550x280mm
NK6T 6kW 380V 3N 6/1 600x600x380mm

Попусти - Понуди - Промоции

Запишете се во нашиот електронски билтен, за први да бидете известени за промоции, понуди и попусти!

Запиши ме!

Вашата приватност е наш приоритет. Вашите имејл адреси не ги продаваме или споделуваме со надворешни трети лица.