Бавен соковник

Бавен соковник

Најнапреден соковник за бавно цедење на пазарот. Патентирана технологија на бавно цедење која овозможува ладна и квалитетна екстракција на сок од овошје и зеленчук. Ги задржува сите хранливи состојки и хемиска структура (бавна оксидација). Без разлика на бавниот процес, овој соковник има голем капацитет кој ги задоволува потребите на домашни или комерцијални корисници. Fortis® бавниот соковник е изработен од најквалитетни компоненти кои гарантираат долговечност.

Модел Вртежи Моќност Напон Димензии (ШхДхВ) Лагер
BS250 40rpm 250W 220V 1N 230x160x400mm

Попусти - Понуди - Промоции

Запишете се во нашиот електронски билтен, за први да бидете известени за промоции, понуди и попусти!

Запиши ме!

Вашата приватност е наш приоритет. Вашите имејл адреси не ги продаваме или споделуваме со надворешни трети лица.