Изложбени витрини

Изложбени витрини

Професионални топли вертикални изложбени витрини за пекари, кетеринг и супермаркети. Направени од висококвалитетни материјали по најсовремени европски стандарди.

Модел Тип Температура Капацитет Димензии (ШхДхВ) Лагер
VT120H H 40-60°C 700l. 1200x730x1800mm
VT150H H 40-60°C 850l. 1500x730x1800mm
VT180H H 40-60°C 1000l. 1800x730x1800mm

Попусти - Понуди - Промоции

Запишете се во нашиот електронски билтен, за први да бидете известени за промоции, понуди и попусти!

Запиши ме!

Вашата приватност е наш приоритет. Вашите имејл адреси не ги продаваме или споделуваме со надворешни трети лица.