Самопослужна линија

Самопослужна линија

Fortis® висококвалитетни линии за самопослужување (self service) за кантини, ресторани за готова храна или супермаркети. Со совршена финална изработка, идеални за користење во инокс варијанта (стандард) или вклопени во Вашиот ентериер. Заоблени агли во склад со HACCP, LED осветлување и ладење со еко-фреон.

Модел Моќност Напон Капацитет Опис Димензии (ШхДхВ) Лагер
BM3V 1.5kW 220V 1N 3 x GN1/1 бен-мари витрина +30/+90°C 1060x700x1300mm
BM4V 1.5kW 220V 1N 4 x GN1/1 бен-мари витрина +30/+90°C 1380x700x1300mm
BM5V 3kW 220V 1N 5 x GN1/1 бен-мари витрина +30/+90°C 1700x700x1300mm
BM6V 3kW 220V 3N 6 x GN1/1 бен-мари витрина +30/+90°C 2200x700x1300mm
RV3V 350W 220V 1N 3 x GN1/1 разладна салата витрина +3/+10°C 1100x700x1300mm
RV4V 350W 220V 1N 4 x GN1/1 разладна салата витрина +3/+10°C 1390x700x1300mm
RV5V 350W 220V 1N 5 x GN1/1 разладна салата витрина +3/+10°C 1850x700x1300mm
RV7V 350W 220V 1N 7 x GN1/1 разладна салата витрина +3/+10°C 2390x700x1300mm

Попусти - Понуди - Промоции

Запишете се во нашиот електронски билтен, за први да бидете известени за промоции, понуди и попусти!

Запиши ме!

Вашата приватност е наш приоритет. Вашите имејл адреси не ги продаваме или споделуваме со надворешни трети лица.