Машини за колбаси

Машини за колбаси

Професионални машини за полнење на колбаси по HACCP стандарди. Изработени од квалитетен нерѓосувачки челик тип 18/10 (304) со беспрекорна завршна обработка. Лесна за употреба и одржување. Доаѓаат со 4 шприцеви со различен дијаметар.

Модел Капацитет на сад Дијаметар Тежина Димензии (ШхДхВ) Лагер
MPK7 7kg. 16/22/32/38mm 13kg. 690x200x210mm
MPK7HD 7kg. 16/22/32/38mm 20kg. 660x240x225mm

Попусти - Понуди - Промоции

Запишете се во нашиот електронски билтен, за први да бидете известени за промоции, понуди и попусти!

Запиши ме!

Вашата приватност е наш приоритет. Вашите имејл адреси не ги продаваме или споделуваме со надворешни трети лица.