Салата барови

Салата барови

Професионални моноблок салата барови специјално наменети за брз пристап на намирници. Идеални за пицерии, ресторани или fast-food. Комплетно изработени од најквалитетен инокс по HACCP стандардни со заштитно стакло. Гастро садови (GN) не се вклучени со уредот.

Модел Моќност Напон Капацитет Температура Димензии (ШхДхВ) Лагер
SB120GN14 145W 220V 1N 5 x GN1/4 +0 ~ +10 °C 1200x335x470mm
SB140GN14 145W 220V 1N 6 x GN 1/4 +0 ~ +10 °C 1400x335x470mm
SB150GN14 145W 220V 1N 7 x GN1/4 +0 ~ +10 °C 1500x335x470mm
SB180GN14 145W 220V 1N 9 x GN 1/4 +0 ~ +10 °C 1800x335x470mm
SB18040 230W 220V 1N 8 x GN 1/3 +2 ~ +10 °C 1800x395x225mm

Попусти - Понуди - Промоции

Запишете се во нашиот електронски билтен, за први да бидете известени за промоции, понуди и попусти!

Запиши ме!

Вашата приватност е наш приоритет. Вашите имејл адреси не ги продаваме или споделуваме со надворешни трети лица.