Вертикални фрижидери

Вертикални фрижидери

Професионални моноблок фрижидери од висока класа изработени од инокс по HACCP стандарди - со заоблени ивици во внатрешноста. Наменети за пекари - EN600х400 стандард или ресторани - GN 2/1 стандард. Високоефикасни и квалитетни, направени по највисоки стандарди за хигиена. Изолација со дебeлина од 70mm за максимална заштеда на енергија. Можност за избор на број на полици. Опремени со тркалца за лесно поместување, LED осветлување при отворање на врата и брава за заклучување.

Модел Моќност Напон Капацитет Температура Тип Димензии (ШхДхВ) Лагер
VF700GN 350W/450W 220V 1N 700/620 l. -2 ~ +8°C GN 2/1 700x820x2070mm
VF1400GN 560W 220V 1N 1400 l. -2 ~ +8°C GN 2/1 1400x830x2050mm
VF600B 212W 220V 1N 600 l. +2 ~ +10 °C EN600x400 700x800x1980mm
VF1200B 335W 220V 1N 1200 l. +2 ~ +10 °C EN600x400 1220x800x1980mm

Попусти - Понуди - Промоции

Запишете се во нашиот електронски билтен, за први да бидете известени за промоции, понуди и попусти!

Запиши ме!

Вашата приватност е наш приоритет. Вашите имејл адреси не ги продаваме или споделуваме со надворешни трети лица.