Ферментациски комори

Ферментациски комори

Комплетни инокс професионални ферментациски комори изработени по ХАСАП стандарди. Прецизна регулација на внатрешна температура на воздухот како и посебна регулација на влага. Идеално решение за квалитетно ферментирање на тесто.

Модел Моќност Напон Капацитет Димензии (ШхДхВ) Лагер
FK12 2.5kW 220V 1N 12 x EN600x400mm 500x730x1630mm
FK13 2.1kW 220V 1N 13 x EN600x400mm 500x680x1650mm
FK24 2.5kW 220V 1N 24 x EN600x400mm 1000x730x1630mm
FK26 2.8kW 220V 1N 26 x EN600x400mm 1000x680x1650mm
FK32 2.8kW 220V 1N 32 x EN600x400mm 1000x680x1930mm

Попусти - Понуди - Промоции

Запишете се во нашиот електронски билтен, за први да бидете известени за промоции, понуди и попусти!

Запиши ме!

Вашата приватност е наш приоритет. Вашите имејл адреси не ги продаваме или споделуваме со надворешни трети лица.