Корпи за ферментација

Корпи за ферментација

Висококвалитетни ратан корпи за ферментација на леб. Достапни во повеќе димензии и облици, со вклучени облоги од лен. Одлични за сериозни пекари, артисан работилници кои сакаат да понудат врвно оформен и ферментиран леб со уникатни шари.

Модел Димензии (ШхДхВ) Опис Лагер
RB20/15/8-O 200x150x80mm овална - Bâtard
RB25/15/8-O 250x150x80mm овална - Bâtard
RB13/6-R 130x60mm тркалезна - Boule
RB18/9-R 180x90mm тркалезна - Boule
RB22/8-R 220x80mm тркалезна - Boule

Попусти - Понуди - Промоции

Запишете се во нашиот електронски билтен, за први да бидете известени за промоции, понуди и попусти!

Запиши ме!

Вашата приватност е наш приоритет. Вашите имејл адреси не ги продаваме или споделуваме со надворешни трети лица.