Премиум комби печки

Премиум комби печки

Професионални комби печки за современата гастрономија Највисока класа комби печки со екран на допир со капацитети од 6 до 20 тави во стандард GN1/1, GN2/1 или EN600x400mm. 

Дознај повеќе →

Модел Капацитет Моќност Напон Температура Димензии (ШхДхВ) Лагер
SERE061W 6 x GN1/1 10.4kW 400V 3N 50 - 300 °C 860x795x835mm
SERE101W 10 x GN1/1 15.7kW 400V 3N 50 - 300 °C 860x795x1115mm
MTE5XW 5 x GN1/1-EN600x400 7.7kW 400V 3N 50 - 300 °C 907x752x657mm
MTE7XW 7 x GN1/1-EN600x400 12.6kW 400V 3N 50 - 300 °C 870x749x823mm
MTE10XW 10 x GN1/1-EN600x400 17.4kW 400V 3N 50 - 300 °C 907x752x1023mm
KM061W 6 x GN1/1 6.9kW 400V 3N 50 - 300 °C 519x806x770mm
KM101W 10 x GN1/1 13.8kW 400V 3N 50 - 300 °C 519x806x1010mm

Попусти - Понуди - Промоции

Запишете се во нашиот електронски билтен, за први да бидете известени за промоции, понуди и попусти!

Запиши ме!

Вашата приватност е наш приоритет. Вашите имејл адреси не ги продаваме или споделуваме со надворешни трети лица.