Машини за лупење компири

Машини за лупење компири

Професионална машина за лупење компир со голем капацитет. Ефикасно лупење на големи количини компир за кратко време (до 340кг/час). Комплетно изработена од инокс, со најнапредни системи за безбедно ракување.

Модел Моќност Напон Капацитет Димензии (ШхДхВ) Тежина Лагер
MLK20 950W 220V 1N 20kg. (~190kg./h) 536x676x1275mm 65kg.
MLK20SC 1.1kW 400V 3N 20kg. (~340kg./h) 560x650x1040mm 55kg.

Попусти - Понуди - Промоции

Запишете се во нашиот електронски билтен, за први да бидете известени за промоции, понуди и попусти!

Запиши ме!

Вашата приватност е наш приоритет. Вашите имејл адреси не ги продаваме или споделуваме со надворешни трети лица.