Планетарни миксери

Планетарни миксери

Квалитетни професионални планетарни миксери за слаткарници и производствени погони за слатки и колачи. Три типови на алатки со три различни начина на матење. Комплетно обезбедени со заштитни механизми за максимална безбедност при работа. Изработени за задоволување на ХАСАП стандарди.

Модел Напон Моќност Капацитет на сад Димензии (ШхДхВ) Тежина Лагер
PM8 220V 1N 270W 8l. 470x255x465mm 18kg.
PM10 220V 1N 370W 10l. 420x370x660mm 65kg.
PM20 220V 1N 750W 20l. 540x415x763mm 98kg.
PM30 380V 3N 1.5kW 30l. 680x540x1100mm 203kg.
PM40 380V 3N 1.8kW 40l. 680x560x1150mm 210kg.

Попусти - Понуди - Промоции

Запишете се во нашиот електронски билтен, за први да бидете известени за промоции, понуди и попусти!

Запиши ме!

Вашата приватност е наш приоритет. Вашите имејл адреси не ги продаваме или споделуваме со надворешни трети лица.