Планетарни миксер HD

Планетарни миксер HD

Највисока класа на професионални планетарни миксери наменети за производство на слатки и колачи. Високоефикасни и квалитетни направени по највисоки стандарди за хигиена. Доаѓаат со три вида на алатки со различен вид на матење. Комплетно обезбедени со заштитни механизми за максимална безбедност при работа. Направени по ХАСАП стандарди

Модел Моќност Напон Капацитет Вртежи Димензии (ШхДхВ) Тежина Лагер
PM25S 550W 220V 1N 25 l. 98/177/341rpm 640x560x1120mm 116kg.
PM30S 750W 380V 3N 30 l. 93/165/319rpm 730x670x1370mm 195kg.
PM60S 2250W 380V 3N 60 l. 83/149/267rpm 850x710x1500mm 285kg.

Попусти - Понуди - Промоции

Запишете се во нашиот електронски билтен, за први да бидете известени за промоции, понуди и попусти!

Запиши ме!

Вашата приватност е наш приоритет. Вашите имејл адреси не ги продаваме или споделуваме со надворешни трети лица.