Пица лопати

Пица лопати

Fortis® професионални алуминиумски пица лопати со дијаметар од 30cm. Должина на рачка: 60cm. Робустни и силни но сепак лесни за употреба во тек на цел ден.

Модел Димензии (ШхДхВ) Должина Лагер
PL30A 30x35cm 35+60cm

Попусти - Понуди - Промоции

Запишете се во нашиот електронски билтен, за први да бидете известени за промоции, понуди и попусти!

Запиши ме!

Вашата приватност е наш приоритет. Вашите имејл адреси не ги продаваме или споделуваме со надворешни трети лица.