Пица печки

Пица печки

Професионални ефикасни Fortis® пица печки со Италијански шамот и температура до 450°C. Изработени по сите најсовремени стандарди за квалитет, функција и ефикасност. Прецизна регулација на температура во две зони, моќни inox грејачи, внатрешно осветлување. Висока енергетска ефикасност и одлична изолација. Совршени за печење пица, пастрамајлија и форнарини - за мали, средни или големи ресторани и пицерии.

Модел Моќност Напон Капацитет Температура Димензии (ШхДхВ) Тежина Лагер
PP4 5kW 400V 3N 4 x Ø30 450°C 860x800x400mm 65kg.
PP8 10kW 400V 3N 8 x Ø30 450°C 860x800x680mm 105kg.
PP4XL 6.6kW 400V 3N 4 x Ø33 450°C 960x900x400mm 70kg.
PP8XL 13.2kW 400V 3N 8 x Ø33 450°C 960x900x680mm 120kg.
PP6XL 8.5kW 400V 3N 6 x Ø33 450°C 1290x900x400mm 95kg.
PP12XL 16.9kW 400V 3N 12 x Ø33 450°C 1290x900x680mm 160kg.
EP12SS 7.2kW 400V 3N 6 x Ø30 / 2 x EN600x400 390°C 1280x875x575mm 110kg.

Попусти - Понуди - Промоции

Запишете се во нашиот електронски билтен, за први да бидете известени за промоции, понуди и попусти!

Запиши ме!

Вашата приватност е наш приоритет. Вашите имејл адреси не ги продаваме или споделуваме со надворешни трети лица.