Пица барови

Пица барови

Професионални пица барови од висока класа специјално наменети за припрема на пица, пастрмајлија и пецива. Максимална заштеда на простор и време при припрема. Можност за надградба со разладен салата бар за брз пристап до намирници. Комплетно изработени од инокс и гранит - по HACCP стандардни. Високоефикасни со 50mm квалитетна изолација за заштеда на енергија, моноблок систем како и тркалца за лесно поместување при одржување на хигиена.

Модел Моќност Напон Капацитет Температура Димензии (ШхДхВ) Лагер
PB13570 230W 220V 1N 260 l. +2 ~ +10 °C 1350x700x1020mm
PB18070 360W 220V 1N 390 l. +2 ~ +10 °C 1800x700x1020mm

Попусти - Понуди - Промоции

Запишете се во нашиот електронски билтен, за први да бидете известени за промоции, понуди и попусти!

Запиши ме!

Вашата приватност е наш приоритет. Вашите имејл адреси не ги продаваме или споделуваме со надворешни трети лица.