Пластични гастро садови

Пластични гастро садови

Висококвалитетни професионални поликарбонат гастро садови според GN стандард. Робусни и идеални за секојдневна употреба во современа кујна. Наменети за чување на храна на температури од –40 °C до +90 °C. Безбедни за миење во машина за садови. По HACCP стандарди.

Модел Тип Димензии (ШхДхВ) Лагер
GN11065PC GN1/1 65mm 530x325x65mm
GN11100PC GN1/1 100mm 530x325x100mm
GN11150PC GN1/1 150mm 530x325x150mm
GN12065PC GN1/2 65mm 325x265x65mm
GN12100PC GN1/2 100mm 325x265x100mm
GN12150PC GN1/2 150mm 325x265x150mm
GN13065PC GN1/3 65mm 325x176x65mm
GN13100PC GN1/3 100mm 325x176x100mm
GN13150PC GN1/3 150mm 325x176x150mm
GN13200PC GN1/3 200mm 325x176x200mm

Попусти - Понуди - Промоции

Запишете се во нашиот електронски билтен, за први да бидете известени за промоции, понуди и попусти!

Запиши ме!

Вашата приватност е наш приоритет. Вашите имејл адреси не ги продаваме или споделуваме со надворешни трети лица.