Кујнски блок 700

Кујнски блок 700

Професионални Fortis® Black Series модуларни блок елементи во стандард 700mm (длабина) од висока класа за сериозни кујни кои работат по високи стандарди не прават компромис со квалитетот и моќноста на опремата. Врвно изработени по највисоки стандарди и во согласност со HACCP. Опции на струја или гас (ТНГ, ПГ).

Модел Моќност Напон Опис Димензии (ШхДхВ) Лагер
ES2S7-FBS 5.2kW 400V 3N ел.шпорет 2/1 400x700x850mm
ES4S7-FBS 10.4kW 400V 3N ел.шпорет 4/1 800x700x850mm
GS2S7-FBS 14kW (2x7kW) TNG гас.шпорет 2/1 400x700x850mm
GS4S7-FBS 28-36kW TNG гас.шпорет 4/1 800x700x850mm
GS6S7-FBS 48kW (6x8kW) TNG гас.шпорет 6/1 1200x700x850mm
GS6GRS7-FBS 56kW (6x8kW + 8kW) TNG гас.шпорет со рерна 6/1 1200x700x850mm
GSW40S7-FBS 8-12kW TNG гасна скара на вода 400x700x850mm
GSW80S7-FBS 2x12kW TNG гасна скара на вода 800x700x850mm
EF1x12S7-FBS 9kW 400V 3N ел.фритеза 12л. 400x700x850mm
EF2x12S7-FBS 2х9kW 400V 3N ел.фритеза 2х12л. 800x700x850mm
EG40S7-FBS 1.5kW 220V 1N ел.грејач за помфрит 400x700x850mm
GSV40S7-FBS 8kW TNG гас.скара на вулк. камен 400x700x850mm
GP40SS7-FBS 8kW TNG гасна инокс плотна 400x700x850mm
GP80SS7-FBS 16kW TNG гасна инокс плотна 800x700x850mm
GWC1S7-FBS 16kW TNG гаснен wok горилник 400x700x850mm
EPK40S7-FBS 6kW 400V 3N ел.паста кукер 400x700x850mm

Попусти - Понуди - Промоции

Запишете се во нашиот електронски билтен, за први да бидете известени за промоции, понуди и попусти!

Запиши ме!

Вашата приватност е наш приоритет. Вашите имејл адреси не ги продаваме или споделуваме со надворешни трети лица.