Кујнски блок 900

Кујнски блок 900

Професионални Fortis® Black Series модуларни блок елементи во стандард 900mm (длабина) од висока класа за сериозни кујни кои работат по високи стандарди не прават компромис со квалитетот и моќноста на опремата. Врвно изработени по највисоки стандарди и во согласност со HACCP. Опции на струја или гас (ТНГ, ПГ).

Модел Моќност Напон Опис Димензии (ШхДхВ) Лагер
ES4S9-FBS 12kW 400V 3N ел.шпорет 4/1 800x900x850mm
ES4ERS9-FBS 18kW 400V 3N ел.шпорет со рерна 4/1 800x900x850mm
GS4S9-FBS 32kW TNG гас.шпорет 4/1 800x900x850mm
GS6S9-FBS 48kW TNG гас.шпорет 6/1 1200x900x850mm
EF1x22S9-FBS 18kW 400V 3N ел.фритеза 22л. 400x900x850mm
EF2x22S9-FBS 2x18kW 400V 3N ел.фритеза 2x22л. 800x900x850mm
GP80SRS9-FBS 24kW TNG гасна инокс плотна 800x900x850mm
EPK40S9-FBS 10kW 400V 3N ел.паста кукер 400x900x850mm
EBP80S9-FBS 12kW 400V 3N ел.кипер 80л. 800x900x850mm
GSV40S9-FBS 12kW TNG гас.скара на вулк. камен 400x900x850mm
GSW40S9-FBS 12kW TNG гасна скара на вода 400x900x850mm

Попусти - Понуди - Промоции

Запишете се во нашиот електронски билтен, за први да бидете известени за промоции, понуди и попусти!

Запиши ме!

Вашата приватност е наш приоритет. Вашите имејл адреси не ги продаваме или споделуваме со надворешни трети лица.