Плотна за мини палачинки

Плотна за мини палачинки

Професионални Fortis® апарати за мини палачинки. Капацитет од 25 и 50 мини палачинки со прецизна регулација на температура и време. Изработени од инокс по ХАСАП стандарди.

Модел Моќност Напон Капацитет Димензии (ШхДхВ) Лагер
TOP25 900W 220V 1N 25/1 310x340x190mm
TOP50 1800W 220V 1N 50/1 550x340x190mm

Попусти - Понуди - Промоции

Запишете се во нашиот електронски билтен, за први да бидете известени за промоции, понуди и попусти!

Запиши ме!

Вашата приватност е наш приоритет. Вашите имејл адреси не ги продаваме или споделуваме со надворешни трети лица.