Машини за сечење месо

Машини за сечење месо

Професионални машини за сечење сувомеснати производи се основна опрема за секоја современа месара како и ресторани или угостителски комплекси. Направени од висококвалитетни материјали, безбедни за употреба и лесни за чистење и одржување. Доаѓаат со квалитетен механизам за самостојно острење на сечивото. Изработени по ХАСАП стандарди.

Модел Напон Моќност Сечиво Димензии (ШхДхВ) Тежина Лагер
SC250E 220V 1N 150W 250mm, 0.2-12mm, 45° 477x392x350mm 16kg.
SC300E 220V 1N 250W 300mm, 0.2-15mm, 45° 577x491x446mm 23kg.
SC250 220V 1N 180W 250mm, 0.2-12mm, 60° 480x370x360mm 16kg.
SCN30/E 220V 1N 180W 300mm, 0.2-14mm 630x440x460mm 20kg.
SCN300G 400V 3N 270W 300mm, 0.2-14mm 585x560x550mm 30kg.
SCN300GI/CL 400V 3N 330W 300mm, 0.2-14mm 700x580x600mm 34kg.
SCN350GI/CL 220V 1N 300W 350mm, 0.2-14mm 700x580x600mm 41kg.

Попусти - Понуди - Промоции

Запишете се во нашиот електронски билтен, за први да бидете известени за промоции, понуди и попусти!

Запиши ме!

Вашата приватност е наш приоритет. Вашите имејл адреси не ги продаваме или споделуваме со надворешни трети лица.