Машини за мелење месо

Машини за мелење месо

Комплетно модуларни професионални машини за мелење месо изработени од инокс. Квалитетно и брзо мелење на месо, како и едноставно чистење и одржување. Доаѓаат со два типа на решетки и самоостречки ножеви. Ги задоволуваат сите ригорозни стандради за квалитет и хигиена како и ХАСАП.

Модел Напон Моќност Капацитет Димензии (ШхДхВ) Тежина Лагер
MM12 220V 1N 750W 120kg./h 495x255x485mm 28kg.
MM22U2 Unger 220V 1N 1100W 220kg./h 645x305x500mm 23kg.
MM32 380V 3N 2.2kW 500kg./h 490x340x530mm 50kg.

Попусти - Понуди - Промоции

Запишете се во нашиот електронски билтен, за први да бидете известени за промоции, понуди и попусти!

Запиши ме!

Вашата приватност е наш приоритет. Вашите имејл адреси не ги продаваме или споделуваме со надворешни трети лица.