Омекнувачи за вода

Омекнувачи за вода

Висококвалитетни полуавтоматски омекнувачи за вода наменети за машини за миење садови. Едноставни за инсталација и користење. Издржливи и со долготраен век - овие омекнувачи ќе ја заштитат Вашата машина за миење садови од бигор и драстично ќе ја намалат количината на детергент кој истата го користи.

Модел Капацитет Капацитет на сад Тежина Димензии (ШхДхВ) Шифра Лагер
LT8 1680l. @ 11°dH 8 l. 7.5kg. 190x255x400mm DVL111103
LT12 2520l. @ 11°dH 12 l. 9.5kg. 190x255x500mm DVL211103
LT16 3360l. @ 11°dH 16 l. 12kg. 190x255x600mm DVL311103

Попусти - Понуди - Промоции

Запишете се во нашиот електронски билтен, за први да бидете известени за промоции, понуди и попусти!

Запиши ме!

Вашата приватност е наш приоритет. Вашите имејл адреси не ги продаваме или споделуваме со надворешни трети лица.