Стерилизатори за ножеви

Стерилизатори за ножеви

Професионални УВ (ултра-виолетов) инокс стерилизатори за ножеви. Принцип на стерилизација со УВ зраци со висока ефикасност и ниска потрошувачка. Оптимално време на стерилизација 10 - 15 мин.

Модел Напон Моќност Капацитет Димензии (ШхДхВ) Лагер
SN1 220V 20W 8-10 400x150x615mm
SN2 220V 30W 15-20 400x300x615mm

Попусти - Понуди - Промоции

Запишете се во нашиот електронски билтен, за први да бидете известени за промоции, понуди и попусти!

Запиши ме!

Вашата приватност е наш приоритет. Вашите имејл адреси не ги продаваме или споделуваме со надворешни трети лица.