Магнети за ножеви

Магнети за ножеви

Професионални магнетни држачи за ножеви. Наменети за професионални кујни, месари и работилници. Одлична прегледност и заштита на Вашите скапоцени ножеви и алатки.

Модел Должина Лагер
MN30 30cm
MN45 45cm
MN60 60cm

Попусти - Понуди - Промоции

Запишете се во нашиот електронски билтен, за први да бидете известени за промоции, понуди и попусти!

Запиши ме!

Вашата приватност е наш приоритет. Вашите имејл адреси не ги продаваме или споделуваме со надворешни трети лица.