Кујнски тајмери

Кујнски тајмери

Професионални кујнски тајмери обложен со инокс за лесно одржување и со екстра гласен аларм. Едноставен за употреба со помош само на три копчиња.

Модел Должина Лагер
DTM1S мах. 99' 59"

Попусти - Понуди - Промоции

Запишете се во нашиот електронски билтен, за први да бидете известени за промоции, понуди и попусти!

Запиши ме!

Вашата приватност е наш приоритет. Вашите имејл адреси не ги продаваме или споделуваме со надворешни трети лица.