Кујнски термометри

Кујнски термометри

Fortis® убодни термометри за контрола на температура во храна при припрема и готвење. Професионални со долга убодна сонда од инокс за моментално отчитување на температура.

Модел Температура Должина Лагер
DTR1U -50°C до +300°C 225mm

Попусти - Понуди - Промоции

Запишете се во нашиот електронски билтен, за први да бидете известени за промоции, понуди и попусти!

Запиши ме!

Вашата приватност е наш приоритет. Вашите имејл адреси не ги продаваме или споделуваме со надворешни трети лица.