Кујнски туш батерии

Кујнски туш батерии

Професионални кујнски туш батерии за плакнење и миње на храна или садови пред влез во машина.

Модел Тип Монтажа Капацитет Лагер
RDF00958002 туш батерија ø1/2"Fx400mm / 30mm 17l/'-3 bar
RDF00958014 туш батерија со чешма ø1/2"Fx400mm / 30mm 20l/'-3 bar
RDF00103302 кујнска чешма ø3/8"Fx400mm / 30mm 17l/'-3 bar

Попусти - Понуди - Промоции

Запишете се во нашиот електронски билтен, за први да бидете известени за промоции, понуди и попусти!

Запиши ме!

Вашата приватност е наш приоритет. Вашите имејл адреси не ги продаваме или споделуваме со надворешни трети лица.