Топлотни ламби

Топлотни ламби

Професионални ламби за одржување на топла храна со моќност од 250W. Должина од 60-180cm. Совршени за ресторани или lounge барови и хотели. 

Модел Моќност Напон Дијаметар Должина Тип Лагер
IRL250-BL 250W 220V 1N 175mm 60-180cm црна
IRL250-BZ 250W 220V 1N 175mm 60-180cm бакарна
IRL250-SL 250W 220V 1N 175mm 60-180cm сребрена

Попусти - Понуди - Промоции

Запишете се во нашиот електронски билтен, за први да бидете известени за промоции, понуди и попусти!

Запиши ме!

Вашата приватност е наш приоритет. Вашите имејл адреси не ги продаваме или споделуваме со надворешни трети лица.