Инокс работни маси

Инокс работни маси

Fortis® работните маси од висока класа се изработени од специјален инокс тип 18/10 (EN 1.4301 / AISI 304) засилени со јадро од водоотпорен MDF, наменет за прехранбената индустрија - компатибилни со HACCP системот. Од најмали димензии па се до најголеми, нашите работни маси се вклопуваат одлично во секој работен простор. Долна полица со опција за штелување на висина по желба. Инокс ногарки со прецизна нивелација +/-50mm. Стандардна ширина од 700mm. Сите димензии се достапни и во изведба со подигање од задна страна (цокла) од 100mm.

Модел Димензии (ШхДхВ) Тип Лагер
RM4070 400x700x850mm AISI304
RM6070 600x700x850mm AISI304
RM8070 800x700x850mm AISI304
RM9070 900x700x850mm AISI304
RM10070 1000x700x850mm AISI304
RM12070 1200x700x850mm AISI304
RM15070 1500x700x850mm AISI304
RM18070 1800x700x850mm AISI304
RM21070 2100x700x850mm AISI304
RM24070 2400x700x850mm AISI304

Попусти - Понуди - Промоции

Запишете се во нашиот електронски билтен, за први да бидете известени за промоции, понуди и попусти!

Запиши ме!

Вашата приватност е наш приоритет. Вашите имејл адреси не ги продаваме или споделуваме со надворешни трети лица.