Мрежести полици

Мрежести полици

Професионални модуларни мрежести полици наменети за прехранбена индустрија направени од висококвалитетен галванизиран челик обложени со антибактерсики епоксид. Идеални за кујна, сув магацин или разладни комори. Стандардна конфигурација со 4 нивоа, со неверојатна носивост од 1200kg. Компатибилни со ХАСАП систем.

Модел Капацитет Димензии (ШхДхВ) Лагер
ZKP094AE 1200kg. (4x300kg.) 910x460x1800mm
ZKP095AE 1200kg. (4x300kg.) 910x530x1800mm
ZKP096AE 1200kg. (4x300kg.) 910x610x1800mm
ZKP124AE 1200kg. (4x300kg.) 1220x460x1800mm
ZKP125AE 1200kg. (4x300kg.) 1220x530x1800mm
ZKP126AE 1200kg. (4x300kg.) 1220x610x1800mm

Попусти - Понуди - Промоции

Запишете се во нашиот електронски билтен, за први да бидете известени за промоции, понуди и попусти!

Запиши ме!

Вашата приватност е наш приоритет. Вашите имејл адреси не ги продаваме или споделуваме со надворешни трети лица.