Индукциски решоа

Индукциски решоа

Fortis® професионално индукциско решо го голема моќност, врвна изработка и едноставно ракување. Идеално за мали ресторани, пекари, слаткарници или fast-food каде просторот е ограничен но, сепак е потребна рингла со огромна моќност. Комплет изработено од инокс, едноставни команди (1 до 9) за подесување на моќност. Заштеда на електрична енергија и време во однос на обични рингли или гас и до неверојатни 70%.

Модел Моќност Напон Степени Димензии (ШхДхВ) Лагер
IC36M 3600W 220V 1N 1 - 9 (400 - 3600W) 360x440x110mm
IC50MW (Wok) 5000W 380V 3N 1 - 9 (600 - 5000W) 405x510x190mm

Попусти - Понуди - Промоции

Запишете се во нашиот електронски билтен, за први да бидете известени за промоции, понуди и попусти!

Запиши ме!

Вашата приватност е наш приоритет. Вашите имејл адреси не ги продаваме или споделуваме со надворешни трети лица.