Потопни блендери

Потопни блендери

Професионален потопен (immersion) блендер наменети за ситнење на секаков вид на крем супи, потажи и сосови. Изработено од висококвалитетни материјали по најсовремени стандарди за квалитет и хигиена.

Модел Моќност Напон Вртежи Лагер
IB350 370W 220V 1N 3000 - 12000 rpm

Попусти - Понуди - Промоции

Запишете се во нашиот електронски билтен, за први да бидете известени за промоции, понуди и попусти!

Запиши ме!

Вашата приватност е наш приоритет. Вашите имејл адреси не ги продаваме или споделуваме со надворешни трети лица.