Ледомати

Ледомати

Професионални ледомати направени по највисоки стандарди за квалитет и хигиена. Произведува компактни и кристално чисти коцки мраз. Комплетно изработен од инокс тип AISI 304. Економично и ефикасно воздушно ладење прилагодено за тропска климатска клаза +43°C, со квалитетна изолација за максимална заштеда на енергија. Едноставна електромеханичка контрола.

Модел Моќност Напон Капацитет Димензии (ШхДхВ) Лагер
LMCB23A 260W 220V 1N 50Hz 23 kg. / 24h 355x404x590mm
LMCB30A 290W 220V 1N 50Hz 30 kg. / 24h 390x460x610mm
LMCB35A 370W 220V 1N 50Hz 35 kg. / 24h 500x580x690mm
LMCB50A 500W 220V 1N 50Hz 50 kg. / 24h 500x580x800mm

Попусти - Понуди - Промоции

Запишете се во нашиот електронски билтен, за први да бидете известени за промоции, понуди и попусти!

Запиши ме!

Вашата приватност е наш приоритет. Вашите имејл адреси не ги продаваме или споделуваме со надворешни трети лица.