Хоризонтални миксери

Хоризонтални миксери

Fortis® професионални хоризонтални миксери за пекари, млечни ресторани и слакарници. Наменети за објекти кои имаат потреба од специјализиран миксер за тврди замеси. Робусни, моќни и едноставни - направени по најсовремени стандарди за квалитет и хигиена.

Модел Капацитет Моќност Напон Брзина Димензии (ШхДхВ) Лагер
HM15 50 l. / 15 kg. 1.1kW 220V 1N 30rpm 420x730x860mm
HM50 100 l. / 50 kg. 2.2kW 380V 3N 30rpm 550x1010x1000mm
HM75 150l. / 75kg. 4kW 380V 3N 30rpm 640x1250x1200mm

Попусти - Понуди - Промоции

Запишете се во нашиот електронски билтен, за први да бидете известени за промоции, понуди и попусти!

Запиши ме!

Вашата приватност е наш приоритет. Вашите имејл адреси не ги продаваме или споделуваме со надворешни трети лица.