Санитарни мијалници

Санитарни мијалници

Професионални инокс санитарни мијалници за раце наменети за ресторански кујни, пекари, месари и сите видови на производсвтени погони за храна кои работат по HACCP стандарди. Безконтактно активирање на чешма. Изработени од висококвалитетен инокс тип AISI 304 и тип АISI 201.

Модел Димензии (ШхДхВ) Лагер
BSU1 400x400x225mm

Попусти - Понуди - Промоции

Запишете се во нашиот електронски билтен, за први да бидете известени за промоции, понуди и попусти!

Запиши ме!

Вашата приватност е наш приоритет. Вашите имејл адреси не ги продаваме или споделуваме со надворешни трети лица.