Гастро садови

Гастро садови

Висококвалитетни професионални инокс гастро садови според GN стандард. Изработени од цврст и издржлив инокс. Робусни и идеални за секојдневна употреба во современа кујна. Наменети за чување или готвење на храна на температури од –40 °C до +280 °C. Безбедни за миење во машина за садови. По ХАСАП стандарди. Два типа: стандардни (S) и перфорирани (P).

Модел Тип Димензии (ШхДхВ) Висина Лагер
GN21XXX GN 2/1 S 650x530mm 65mm
GN11XXX GN 1/1 S+P 530x325mm 25, 65, 100, 150mm
GN23XXX GN 2/3 S+P 354x325mm 25, 65, 100, 150mm
GN12XXX GN 1/2 S+P 325x265mm 25, 65, 100, 150, 200mm
GN13XXX GN 1/3 S+P 325x176mm 65, 100, 150, 200(P)mm
GN14XXX GN 1/4 S 265x163mm 65, 100, 150mm
GN16XXX GN 1/6 S 176x162mm 65, 100, 150, 200mm
GN19XXX GN 1/9 S 176×108 mm 65, 100, 150mm

Попусти - Понуди - Промоции

Запишете се во нашиот електронски билтен, за први да бидете известени за промоции, понуди и попусти!

Запиши ме!

Вашата приватност е наш приоритет. Вашите имејл адреси не ги продаваме или споделуваме со надворешни трети лица.