Гасни печки

Гасни печки

Најдобрите автоматски гасни печки во Македонија. Се одликува со брзо и прецизно постигнување на температура, рамномерно печење, долготрајно зачувување на топлината како и беспрекорна економичност. Обезбедени со дупли вентили за безбедност, најнов систем за регулација на гас како и автоматско палење и одржување на температурата. Перфектни за печење на комплетен асортиман на пекарски производи како и за користење во ресторански кујни. Можна инсталација на камени плочи (шамот) за печење на најдобрите пици, пастрамајлии и сите видови лепињи.

Дознај повеќе →

Модел Гас Потрошувачка Етажи Капацитет Димензии (ШхДхВ) Тежина Лагер
GP11 LPG 0.24kg/h 1 1 x EN600x400mm 1030x715x610mm 80kg.
GP12 LPG 0.30kg/h 1 2 x EN600x400mm 1340x900x600mm 120kg.
GP24 LPG 0.60kg/h 2 4 x EN600x400mm 1340x900x1400mm 250kg.
GP36 LPG 0.90kg/h 3 6 x EN600x400mm 1340x900x1800mm 370kg.
GP39 LPG 1.2kg/h 3 9 x EN600x400mm 1760x960x1800mm 470kg.

Попусти - Понуди - Промоции

Запишете се во нашиот електронски билтен, за први да бидете известени за промоции, понуди и попусти!

Запиши ме!

Вашата приватност е наш приоритет. Вашите имејл адреси не ги продаваме или споделуваме со надворешни трети лица.