Гасни плотни

Гасни плотни

Гасните скари на Фортис се произведени по најнови светски стандарди, добивајќи ги сите потребни сертификати за квалитет и функционалност. Целосно се изработени од најквалитетен инокс наменет за прехранбената индустрија. Поседуваат квалитетен и безбеден систем за регулација на гас, правејќи ги најсовремени на пазарот моментално. Гасните скари на Фортис се идеално решение за Вашите потреби.

Модел Гас Моќност Потрошувачка Димензија на плотна Димензии (ШхДхВ) Тежина Лагер
GS5535 LPG 8kW 500gr./h 550x350mm 610x560x400mm 32kg.
GS7340 LPG 12kW 900gr./h 730x400mm 790x590x400mm 38kg.
GS12050 LPG 24kW 1.8kg./h 1200х500mm 1200х685x850mm 110kg.

Попусти - Понуди - Промоции

Запишете се во нашиот електронски билтен, за први да бидете известени за промоции, понуди и попусти!

Запиши ме!

Вашата приватност е наш приоритет. Вашите имејл адреси не ги продаваме или споделуваме со надворешни трети лица.