Гасни плотни US

Гасни плотни US

Високоефикасни и професионални гасни скари на Fortis® произведени по американски стандард, добивајќи поголем капацитет и функционалност. Целосно се изработени од најквалитетен инокс со здебелена и поголема плотна од стандардните наменети за прехранбената индустрија. Поседуваат квалитетен и безбеден систем за регулација на гас со една, три или четири зони на вклучување. Изработени по ХАСАП стандарди.

 

   

Модел Моќност Димензија на плотна Тежина Димензии (ШхДхВ) Лагер
GS60T 9kW 610x490mm 50kg. 610x620x440mm
GS90T 14kW 915x490mm 76kg. 915x620x440mm
GS120T 18kW 1215x490mm 105kg. 1215x620x440mm

Попусти - Понуди - Промоции

Запишете се во нашиот електронски билтен, за први да бидете известени за промоции, понуди и попусти!

Запиши ме!

Вашата приватност е наш приоритет. Вашите имејл адреси не ги продаваме или споделуваме со надворешни трети лица.