Гасни горилници

Гасни горилници

Професионални гасни горилници (шпорети) наменети за ресторани и кујни. Максимална ефикасност и квалитет. Изработени по ХАСАП стандарди и единствени од овој тип на македонскиот пазар.

Модел Гас Моќност Капацитет Димензии (ШхДхВ) Лагер
GG2 LPG/NG 2 x 5.5kW 2 400x700x400mm
GG4 LPG/NG 4 x 5.5kW 4 800x700x850mm
GG6 LPG/NG 6 x 5.5kW 6 1200x700x850mm
GG1-FBS LPG/NG 1 x 8kW 1 375x625x200mm
GG2-FBS LPG/NG 2 x 8kW 2 705x625x200mm
GG3-FBS LPG/NG 3 x 8kW 3 1035x625x200mm

Попусти - Понуди - Промоции

Запишете се во нашиот електронски билтен, за први да бидете известени за промоции, понуди и попусти!

Запиши ме!

Вашата приватност е наш приоритет. Вашите имејл адреси не ги продаваме или споделуваме со надворешни трети лица.