Електрични фритези

Електрични фритези

Висококвалитетни професионални електрични фритези за ресторани, фаст фуд и кетеринг кујни. Изработени од најквалитетен инокс со екстремно брзи и прецизни грејачи. Едноставни и безбедни за употреба обезбедени со систем за превенција од прегревање.

Модел Моќност Напон Капацитет Димензии (ШхДхВ) Лагер
EFR1x6E 2.5kW 220V 1N 4 л 275x460x300mm
EFR1x6 2kW 220V 1N 3 л 190x440x270mm
EFR1x10 3kW 220V 1N 5.5 л 290x465x310mm
EFR1x17 3kW 220V 1N 9 л 295x500x330mm
EFR1x16V 5kW 380V 3N 11 л 345x560x360mm
EFR2x6E 2x2.5kW 220V 1N 2x4 л 550x460x300mm
EFR2x6 2x2kW 220V 1N 2x3 л 380x440x270mm
EFR2x10 2x3kW 220V 1N 2x5.5 л 575x465x310mm
EFR2x17 2x3kW 220V 1N 2x9 л 595x500x330mm
EFR2x16V 2x5kW 380V 3N 2x11 л 695x560x360mm

Попусти - Понуди - Промоции

Запишете се во нашиот електронски билтен, за први да бидете известени за промоции, понуди и попусти!

Запиши ме!

Вашата приватност е наш приоритет. Вашите имејл адреси не ги продаваме или споделуваме со надворешни трети лица.