Штипки за храна

Штипки за храна

Висококвалитетни штипки за храна. По ХАСАП стандарди.

Модел Димензии (ШхДхВ) Лагер
FT050 215mm

Попусти - Понуди - Промоции

Запишете се во нашиот електронски билтен, за први да бидете известени за промоции, понуди и попусти!

Запиши ме!

Вашата приватност е наш приоритет. Вашите имејл адреси не ги продаваме или споделуваме со надворешни трети лица.