Контејнери за храна

Контејнери за храна

Висококвалитетни контејнери за храна и намирници. Наменети за професионални кујни кои работат по високи стандарди за квалитет, хигиена и контрола на критични точки. Овозможуваат одлична прегледност при складирање на храна и намирници во фрижидери и замрзнувачи. Изработени од висококвалитетен поликарбонат (PC) отпорен на падови или флексибилен и издржлив полипропилен (PP). Идеално решение за секоја современа кујна, пекара или слаткарница која се стреми да работи по ХАСАП и други највисоки стандарди. За користење на температури од -40℃ до 99℃.

Модел Капацитет Тип Димензии (ШхДхВ) Лагер
CHS2 2 l. PC, PP 185x185x100mm
CHS4 4 l. PC, PP 185x185x187mm
CHS6 6 l. PC, PP 215x215x185mm
CHS8 8 l. PC, PP 215x215x230mm
CHS12 12 l. PC, PP 285x285x210mm
CHS18 18 l. PC, PP 285x285x320mm
CHS22 22 l. PP 285x285x400mm

Попусти - Понуди - Промоции

Запишете се во нашиот електронски билтен, за први да бидете известени за промоции, понуди и попусти!

Запиши ме!

Вашата приватност е наш приоритет. Вашите имејл адреси не ги продаваме или споделуваме со надворешни трети лица.