Дехидратори за храна

Дехидратори за храна

Професионални дехидратори за храна направени комплетно од инокс во согласност со HACCP стандарди. Лесно и ефикасно сушење на овошје, зеленчук, билки, зачини или месо.

Модел Моќност Капацитет Етажи Температура Димензии (ШхДхВ) Тежина Лагер
DHH6-23 500W 220V 1N 0.5m2 (23l.) 290x290mm x 6 33 - 80℃ 410x295x290mm 9kg.
DHH10-69 1000W 220V 1N 1.56m2 (69l.) 396x396mm x 10 40 - 90℃ 560x420x435mm 16kg.
DHH32-220 3150W 220V 1N 5m2 (220l.) 396x396mm x 32 40 - 90℃ 596x420x1460mm 50kg.

Попусти - Понуди - Промоции

Запишете се во нашиот електронски билтен, за први да бидете известени за промоции, понуди и попусти!

Запиши ме!

Вашата приватност е наш приоритет. Вашите имејл адреси не ги продаваме или споделуваме со надворешни трети лица.