Блендери

Блендери

Професионален комерцијален блендер за секаков вид на храна, протеински шеикови или smoothies. Специјално направен за комерцијални намени (како и домашна употреба) за сите оние кои имаат потреба од моќен блендер кој инстантно ги ослободува сите хранливи материи од храната и ги прави достапни на организмот. Најдобриот комерцијален блендер во Македонија, по ХАСАП стандарди.

Модел Капацитет Вртежи Моќност Напон Димензии (ШхДхВ) Лагер
FB2 2l. 25000rpm 1500W 220V 1N 315x260x375mm

Попусти - Понуди - Промоции

Запишете се во нашиот електронски билтен, за први да бидете известени за промоции, понуди и попусти!

Запиши ме!

Вашата приватност е наш приоритет. Вашите имејл адреси не ги продаваме или споделуваме со надворешни трети лица.