Евапоративни кулери

Евапоративни кулери

Евапоративните кулери Fortis® се идеално решение за ефикасно разладување на големи отворени и затворени простории - летни градини на ресторани и кафулиња, шатори за свадби, големи ресторани, индустриски хали, спортски сали итн.. Ги намалуваат трошоците за ладење на големи простории, го зголемуваат квалитетот на воздухот со што создаваат пријатна клима и се еколошки безбедни за здравјето на луѓето.

Дознај повеќе →

Модел Капацитет Моќност Тежина Димензии (ШхДхВ) Лагер
EKM76L 6800 m³/h 230W 37kg. 860x500x1380mm
EKM99L 8000 m³/h 525W 51kg. 860x500x1640mm
EKM18KL 18000 m³/h 1100W 95kg. 1220x1100x1250mm

Попусти - Понуди - Промоции

Запишете се во нашиот електронски билтен, за први да бидете известени за промоции, понуди и попусти!

Запиши ме!

Вашата приватност е наш приоритет. Вашите имејл адреси не ги продаваме или споделуваме со надворешни трети лица.