Електрични печки

Електрични печки

Најдобрите професионални електрични етажни печки на пазарот. Се одликува со брзо и прецизно постигнување на температура, рамномерно печење, долготрајно зачувување на топлината како и беспрекорна економичност. Опционална инсталација на камени плочи (шамот) за печење на пици, пастрамајлии и сите видови лепињи.

Модел Напон Моќност Етажи Капацитет Димензии (ШхДхВ) Лагер
EP11 220V 1N 3kW 1 1 x EN600x400mm 990x650x485mm
EP12 400V 3N 6.6kW 1 2 x EN600x400mm 1280x875x575mm
EP12SS 400V 3N 7.2kW 1 2 x EN600x400mm 1280x875x575mm
EP24 400V 3N 13.2kW 2 4 x EN600x400mm 1280x875x1245mm
EP36 400V 3N 19.8kW 3 6 x EN600x400mm 1280x875x1640mm

Попусти - Понуди - Промоции

Запишете се во нашиот електронски билтен, за први да бидете известени за промоции, понуди и попусти!

Запиши ме!

Вашата приватност е наш приоритет. Вашите имејл адреси не ги продаваме или споделуваме со надворешни трети лица.