Диспензери за пијалоци

Диспензери за пијалоци

Професионални диспензери за пијалоци со 1, 2 или 3 куполи и капаците 8 литри. Изработени од високо квалитетен инокс и издржливи поликарбонат садови.

Модел Капацитет на сад Лагер
JD81 1 x 8л.
JD82 2 x 8л.
JD83 3 x 8л.

Попусти - Понуди - Промоции

Запишете се во нашиот електронски билтен, за први да бидете известени за промоции, понуди и попусти!

Запиши ме!

Вашата приватност е наш приоритет. Вашите имејл адреси не ги продаваме или споделуваме со надворешни трети лица.